Sommar 2021

 I Nyheter
Vi vill tacka alla våra kunder för denna vår, och tar nu paus för sommaren. I mitten av augusti kommer vi åter att öppna möjligheten att beställa via djarv.se.

TACK till alla er som tycker om våra verktyg! Vi har jobbat hårt hela 2020 och nu under våren 2021 med att tillverka verktyg och samtidigt bygga ut verkstaden. Svante har nu större plats för att smida, Elsa och resten av verksamheten har även den fått mer yta och frihet. Detta skapar arbetsglädje!

Den gamla hemsidan var i drift i drygt 20 års tid. Vi gjorde ett grundligt arbete med att ta fram en ny hemsida och lyckades sjösätta den för ungefär 4 månader sedan, och det har varit en succé. Det har underlättat både för oss och för er.

Vi vill fortsätta att tillverka verktyg samt utveckla vår verksamhet tillsammans med er. Därför behöver vi först ta en paus över sommaren, för att vila upp våra hjärnor och kroppar så att vi kan ta oss an hösten med full kraft.

Möjligheten att beställa verktyg på vår hemsida kommer därför också att ta paus (ni kommer fortfarande att kunna surfa runt bland verktygen, men det ska inte gå att lägga beställningar). Vi öppnar upp igen för beställningar i mitten av augusti.

Vi önskar er en härlig slöjdsommar!

0