Sommar 2022

 I Nyheter
Tack återigen till alla våra kunder för en fantastisk vår, nu tar vi sommarpaus. Möjlighet att beställa via djarv.se kommer vara stängt 21 juni till 11 augusti.

Vi är väldigt tacksamma att så många gillar att använda våra verktyg år efter år. Arbetet med att tillverka verktyg har gått bra, trots att världssituationen just nu försöker sätta käppar i hjulen för oss med råvarubrist, transportproblem och högre priser.

Arbetsglädjen spiller över på tillverkningen och vi har under våren utvecklat flera nya verktyg, med några varianter av befintligt sortiment. Efter sommaren kommer även webbutiken vara uppdaterad med all information, så håll utkik.

Vi tar en välbehövd paus nu över sommaren, lägga fokus på vila och kreativitet, så att vi kan komma tillbaka till hösten fulla med energi.

Därför kommer möjligheten att beställa verktyg på hemsidan också att ta en paus (ni kommer fortfarande att kunna surfa runt bland verktygen, men det ska inte gå att lägga beställningar). Vi öppnar upp igen för beställningar 11 augusti.

Vi önskar er en härlig slöjdsommar!

0